фото: governo.it/il-presidente, УикипедияЖертвите на COVID-19 в Италия за последното денонощие са

...
фото: governo.it/il-presidente, УикипедияЖертвите на COVID-19 в Италия за последното денонощие са
Коментари Харесай

Конте иска удължаване на извънредното положение в Италия

фото: governo.it/il-presidente, Уикипедия

Жертвите на COVID-19 в Италия за последното денонощие са 11, съобщи АНСА. Общо от началото на пандемията в страната от затруднения, породени от болестта с ковид са умряли 35 123 души.

Общо заразилите се в Италия от началото на пандемията са 246 488, като в тази численост влизат и 198 756 възстановили се.

За последното денонощие има 181 нови случая на болест. В лечебни заведения в страната остават 749 инфектирани, от които 40 са в интензивни отделения, предава Българска телеграфна агенция.

Днес в Сената на италианския парламент министър председателят на Италия Джузепе Конте съобщи, че възнамерява удължение на изключителното състояние, което би трябвало да изтече на 31 юли, съобщи АНСА.

Конте сподели, че в случай че това не стане, то цялата система на отбрана и предварителна защита, построена през последните сложни месеци, ще бъде парализирана. Той сподели, че проектите са за удължение до октомври, само че добави, че е подготвен и на различни оферти от страна на депутатите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР